Câteva cuvinte despre noi

RANTO ELECTRIC – Promovează sistemele inteligente de încălzire electrică în pardoseală și aspectele avantajoase și inovatoare ale acestui tip de încălzire radiantă.

Stăm permanent la dispoziția clienților noștri de peste 15 ani oferind soluții și servicii integrate în domeniul cablurilor rezistive, prin parteneriate cu producători și furnizori din: Suedia, Norvegia, Germania, Spania.

Dispunem de echipe specializate și logistică, ceea ce ne oferă oportunitatea, dar și nivelul de a fi una dintre firmele credibile în domeniu.

Creem parteneriate și relatii pe termen lung cu clientii, prin calitatea produselor noastre, corectitudinea în servicii și calitatea muncii, dar mai ales ne asumăm angajamente și termene realiste pe care le respectăm cu strictețe.

Ascultăm și idetinficam nevoile clientilor, creem solutii personalizate, respectând principiile tehnice și mai ales doleanțele clienților noștri.

Acționăm în ideea de a face performanță, suntem flexibili și ne respectăm atât ideile cât și promisiunile făcute către noi și ceilalți.

Avem ca principal obiectiv legătura directă și simplă dintre clienți și aplicațiile cablurilor încălzitoare, prin experienta noastră, dar și prin punerea la dispoziție a documentației complete pentru toate echipamentele importate și distribuite de compania noastră.

Toate aceste aspecte fac din RANTO ELECTRIC un garant pentru lucrările dumneavoastră și pentru viitor!