Politica de confidențialitate

Informații generale:

E-mailul dumneavoastră a fost obținut în urma complectării fișei clinice la prima vizită în clinica noastră. El a fost înregistrat în baza noastră de date de e-mailuri pentru a vă putea ține la curent cu programul și evenimentele organizate de Ki Dental Clinic, precum și în scop organizatoric (emitere facturi , programări etc.) Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate de la dumneavoastră. Informațiile dumneavoastră personale nu vor fi vândute sau transferate altei societăți fără consimțământul dumneavoastră.

Ce drepturi aveți?

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi următoarele drepturi:

♦ Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate.
♦ Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.
♦ Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră.
♦ Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe.
♦ Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii.
♦ Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

În ce scop vă prelucrăm datele cu caracter personal?

Ranto Electric vă prelucrează datele cu caracter personal pentru următoarele scopuri:

Emitere facturi

Informare asupra evenimentelor RANTO electric (oferte primite de la colaboratori și furnizori, noile tehnologii de care dispunem , oferte) Informații organizatorice: orar, vacanțe, programări, contracte etc

Ce tipuri de date colectăm?

Nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa de email, număr de telefon, CNP.

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri, care pot avea politici de confidențialitate care diferă de cele proprii. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile unui site legat. Vă recomandăm să examinați politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl accesați prin site-ul nostru.

Prin utilizarea site-ului nostru, https://ranto.ro, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.