Ce putem face pentru tine?

Ce servicii oferim?


PROIECTARE
Prin serviciile de proiectare pe care le oferim, vă furnizăm informațiile și instrucțiunile de care aveti nevoie pentru implementarea și realizarea unui sistem electric de încălzire sau degivrare, informatii precum:
- planuri în format "CAD" sau "pdf"
- listă de cantități
- caiet de sarcini
- instructiuni de instalare
- instructiuni de utilizare și exploatare
IDENTIFICARE ȘI REMEDIERE DEFECTE
Pentru cazurile în care sistemul electric de încălzire în pardoseală sau degivrare este afectat în timpul executării lucrărilor ulterioare (turnare șapă; pavare; finisaj) sau în cazul în care acest sistem a fost avariat prin intervenție intenționată sau accidentală, deținem un detector fabricat de KIMA cu ajutorul căruia putem identifica avariile de orice natură cu o rata de succes de 98%.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ
Dacă doriti ca instalarea sistemului să fie facută de către echipa dumneavoastra de instalatori (în regie proprie), puteți apela la unul dintre specialiștii noștri care vă poate asigura supravegherea și instruirea pe perioada montajului astfel încât normele de bază ale instalării sistemului să fie respectate.
MONTAJ
Oferim servicii de montaj pentru toata gama de aplicații și produse pe care le detinem.
Echipele proprii de montaj au instruire specifică și experiența în domeniul sistemelor de încălzire și degivrare astfel încât fiecare executie să poata beneficia de o garanție extinsă.
Echipele de montaj beneficiază de echipament și scule de ultima generație, iar montajul se realizează cu cel mai bun randament.

MENTENANȚĂ
Orice sistem implementat de către noi sau de către partenerii nostri, beneficiază de o atenție sporită asupra funcționării acestuia în parametrii standard. Asadar, periodic sau la o sesizare din partea beneficiarului, echipele noastre se deplasează la fața locului pentru a masura și monitoriza parametrii de funcționare ai sistemului.
În cazul constatării unei anomalii de funcționare, se va cauta soluția cea mai bună și cea mai rapidă pentru a elimina problema. Sistemele noastre beneficiază de revizii gratuite în primii 5 ani.
GARANȚIE ȘI POST-GARANȚIE
Garanția este oferită de producător prin reprezentantul unic local. Întrucât produsele sunt de cea mai înaltă calitate, beneficiaza de o garanție mare. De ex: cablurile electrice încălzitoare au o garanție de 15 de ani; electro convectoarele au o garanție de 25 de ani.
Garanția se aplică pentru orice produs, indiferent de cine a fost montat, atât timp cât produsul nu prezintă anomalii de funcționare și nu s-a intervenit mecanic asupra lui. Post-garanția se aplică în celeasi condiții precum garanția, iar costurile de intervenție vor fi suportate de către beneficiar.