DESPRE NOI

SC RANTO ELECTRIC SRL

Despre noi

RANTO ELECTRIC – Partener la dezvoltare prin promovarea sistemelor inteligente de incalzire electrica in pardoseala si ale aspectelor avantajoase si novatoare ale acestui tip de incalzire radianta.

Stam permanent la dispozitia clientilor nostri de peste 15 ani oferind solutii si servicii integrate in domeniul cablurilor rezistive prin parteneriate cu valente strategice cu producatori si furnizori din: Suedia, Norvegia, Germania, Spania.

Dispunem de echipe specializate si logistica ceea ce ne ofera oportunitatea dar si nivelul de a fi una dintre firmele credibile in domeniu.

Creem parteneriate si relatii pe termen lung cu clientii nostri prin calitatea produselor noastre, corectitudinea in servicii si calitatea muncii, dar mai ales ne asumam angajamente si termene realiste pe care le respectam cu strictete.

Ascultam si idetinficam nevoile clientilor, creem solutii personalizate respectand principiile tehnice si mai ales proprietatile clientilor nostri.

Actionam in ideea de a face performanta, suntem flexibili si ne respectam atat ideile cat si promisiunile facute catre noi si ceilalti. Avem ca principal obiectiv legatura directa si simpla dintre clienti si aplicatiile cablurilor incalzitoare prin experienta noastra dar si prin punerea la dispozite a documentatiei complete pentru toate echipamentele importate si distribuite de compania noastra.

Toate aceste aspecte fac din Ranto un garanto pentru lucrarile dumneavoastra si pentru viitor.

Experienta

15

ani


Experienta

475

proiecte industriale


Experienta

922

proiecte rezidentiale


Articole

6800

in stoc